UITVAART

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Om herinneringen op te halen en elkaar tot steun te kunnen zijn, is het prettig om na het afscheid samen te zijn. In Zight beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot uw beschikking om de organisatie van de condoleance of koffietafel uit handen te nemen, zodat u de ruimte heeft om uw dierbare samen met de genodigden te herdenken.

uitvaart_01

We horen graag hoe u de condoleance wilt laten verzorgen. Naast koffie, thee en broodjes kunnen we ook luxere arrangementen serveren. We horen graag wat uw wensen zijn, om zo een persoonlijk en mooi afscheid te verzorgen.

Door onze professionele houding, gastvrijheid, uitstekende service, verscheidenheid aan ruimtes, voldoende parkeergelegenheid en centrale ligging is In Zight dé ideale locatie tot het hosten van een uitvaart of condoleance.

uitvaart_02

Kwaliteit en service staat bij In Zight hoog in het vaandel, en we zullen er daarom ook alles aan doen, om alles tot in de puntjes te verzorgen.

deze informatie kunt u ook vinden op https://www.rememberme.nl/leveranciers/in-zight/