RONDVAART

Om eens op een andere manier te genieten van het prachtige natuurgebied “De Vlietlanden” in de gemeente Midden-Delfland, bieden wij samen met Warbout Rondvaarten gecombineerde arrangementen aan. Bent u op zoek naar een leuke activiteit met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? Dan heeft u die hierbij gevonden!

Arrangement (4 uur)
U wordt 30 minuten voor vertrek ontvangen bij  In Zight  met kofiie/thee en iets lekkers,waarna u vervolgens opstapt en vertrekt voor een prachtige, 2 uur durende, rondvaart per authentieke Westlander. Aan boord kunt u gebruik maken van diverse drankjes, standaard zijn er zoutjes en nootjes aan boord aanwezig. Ondertussen kunt u genieten van het prachtig uitzicht om u heen. Na de rondvaart stap u weer uit bij In Zight. Vervolgens kunt u heerlijk genieten van een 1,5 uur durend *BBQ buffet in onze sfeervolle brasserie of op ons riante strandterras. Drankjes als koffie, thee, wijn, bier , fris en buitenlands gedist.zijn bij dit arrangement(65,-pp)  inbegrepen.

Voor een offerte op maat (datum/aantal gasten) of meer informatie over onze buffetmogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via info@inzight.nl

rondvaarten_01

rondvaarten_02