KERST

Het lijkt nog ver weg. Toch staan de feestdagen sneller voor de deur dan gedacht. Dagen waar iedereen zich verheugt op ontspanning, maar de stress-factor door alle bijkomende drukte toch vaak overheerst. In Zight biedt hierin een uitweg.

Aktie arrangementen:


Santa In Zight                                                             Santa In Zight de Luxe

Prosecco ontvangst                                                              Prosecco ontvangst
Winters stamppotbuffet                                                     Warm/koud+dessertbuffet
(uitreiking kerstpakket)                                                      (uitreiken kerstpakket)
Standaard drankenarrangement                                       Standaard drankenarrangement

Prijs per persoon € 39,50                                                      Prijs per persoon € 62,50
(uitgaande van 4 uur)                                                           (uitgaande van 5 uur)

Bent u opzoek naar een sfeervolle locatie voor uw zakelijk kerstdiner? Een gezellige kerst- eindejaarsborrel? Of een stijlvol gala? Met onze diversiteit aan zaalruimtes hebben wij alles in huis om uw event tot een succes te maken. Biedt uw medewerkers een spetterend kerstdiner! Niet alleen gezellig, ook goed voor de team spirit. Geef uw medewerkers een avond om nooit meer te vergeten. In samenspraak stemmen wij het event precies af op uw wensen. Tevens kunnen wij zorgen voor een passend entertainment, DJ, acteurs óf zelfs een kerstmarkt! Wij zorgen voor uitstekend vermaak voor u en uw medewerkers en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, van eenvoudig tot zeer uitgebreid, Voor bedrijven vanaf 50 tot en met 400 medewerkers verzorgen wij uw kerstdiner, borrel of feest geheel op maat.

Mogelijkheden
Wij bieden u tal van mogelijkheden die leiden tot een geslaagd kerstfeest. Om u een beter beeld te geven, staan hieronder enkele mogelijkheden benoemd:

Locatie
Met onze diversiteit aan zaalruimtes hebben wij alles in huis om uw event tot een succes te maken. Wij beschikken niet alleen over een grote zaal met uitstekend licht- en geluidsfaciliteiten, maar ook over een authentieke, warm en gezellig café en een sfeervolle vernieuwde brasserie.

Decoratie/aankleding
Tijdens de kerstdagen is In Zight geheel in Kerstsfeer omgetoverd. Buiten zorgen de lichtjes en de kerstbomen voor een winters gezellige kerstsfeer.

Entertainment
Er zijn tal van mogelijkheden om een feestelijke avond te beleven. Denk hierbij aan sfeervolle achtergrond muziek, (lokale) bands, een koor, zangers/zangeressen, cabaretiers, DJ en/of acteurs.

Culinair
Is vrijwel alles mogelijk. U hoeft slechts aan te geven welke culinaire invulling u wenst op uw kerstfeest. Een kleine greep uit de mogelijkheden: – Oliebollenkraam – Poffertjes kraam – Kraam met glühwein – Buffet (sfeervol gedecoreerd) – Crêpes kraam   Voor offertes of bezichtigingen kunt u overdag (wo, do en zo 11;00/16:00) contact opnemen met onze afdeling sales: 010-592 18 36 of per email(alle dagen): info@inzight.nl