TROUWEN

Liefde… In Zight!
Gaan jullie binnenkort trouwen? En zijn jullie opzoek naar een unieke locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, voor een bezichtiging van ons bedrijf.

De Gemeente Midden-Delfland heeft voor onze bijzondere locatie een vergunning verleend waardoor het mogelijk is om bij ons op locatie huwelijken te voltrekken.

Door de centrale ligging, eigen parkeergelegenheid, diverse sfeervol ingerichte ruimtes, is evenementenlocatie In Zight dé ideale plek, om te trouwen en voor het houden van uw receptie, diner en feest!

INZIGHT_2015_wedding_4

Alles op 1 locatie!
Het grote voordeel van In Zight is dat we alles op één locatie kunnen bieden. Eerst trouwen op ons zonnige strandterras, vervolgens de overgang naar de receptie en het aansnijden van de taart om na een feestelijke toast en een borreltje over te gaan voor het diner in onze sfeervolle brasserie. Eenmaal uitgegeten kunt u gelijk door naar de club om het feest te openen met de traditionele openingsdans waarna er tot in de vroege uurtjes doorgefeest kan worden. Organiseert u uw huwelijksdag bij In Zight, dan heeft u dus geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere locatie.

De mogelijkheden zijn al uitgebreid, maar die worden nog groter en aantrekkelijker als u hoort dat het ook mogelijk is om per sloep naar onze locatie te varen. Stap letterlijk in het huwelijksbootje en maak uw entree, óf neem feestelijk afscheid (met vuurwerk en Champagne) van uw gasten en vaar zo samen uw liefdevolle toekomst tegemoet!

Klik hier voor onze informatiemap met culinaire mogelijkheden/arrangementen.

Doordat wij alles in huis hebben voor deze bijzondere dag, kunnen wij voor ieder wat wils bieden, in verschillende prijscategorieën.

Klik hier voor een sfeerimpressie van onze (trouw)locatie