Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

RONDVAART

Om eens op een andere manier te genieten van het prachtige natuurgebied “De Vlietlanden” in de gemeente Midden-Delfland, bieden wij samen met Warbout Rondvaarten gecombineerde arrangementen aan. Bent u op zoek naar een leuke activiteit met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? Dan heeft u die hierbij gevonden!

Arrangement
U wordt een half uur voor vertrek ontvangen bij brasserie In Zight waarna u vervolgens opstapt en vertrekt voor een prachtige, 1,5 uur durende, rondvaart per authentieke Westlander. Aan boord kunt u gebruik maken van diverse drankjes, standaard zijn er zoutjes en nootjes aan boord aanwezig. Ondertussen kunt u genieten van het prachtig uitzicht om u heen. Na de rondvaart stap u weer uit bij In Zight. Vervolgens kunt u heerlijk genieten van een 1,5 uur durend *BBQ buffet in onze sfeervolle brasserie of op ons riante strandterras. Drankjes als koffie, thee, wijn, bier en fris zijn bij dit arrangement inbegrepen.

€55 per persoon met bar en toilet (vanaf 20 personen)
U kunt een rondvaartarrangement uitbreiden met een koffie & gebak ontvangst. €6,25 per persoon , uitgaande van 60 minuten
in buffet keuze is mogelijk tegen een meerprijs. Vanaf €7,50 per persoon.
Uiteraard zijn de arrangementen qua tijdsduur te verlengen.
5.-pp per uur (aangeven bij reserveren)

Voor reserveringen en meer informatie over onze buffetmogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via info@inzight.nl

rondvaarten_01

rondvaarten_02